Zlata Adamovská: 3 věci, díky nimž nestárne

Zlata Adamovská patří určitě mezi nejpopulárnější české herečky. Zdobí ji nepopiratelný herecký talent, smysl pro humor i osobitý esprit. Díky své sebevědomé energii a dívčímu úsměvu byste její věk byste neuhádli, působí mladší. A přesvědčit se o tom můžete sami. Zlata momentálně exceluje ve filmu Miroslava Šmídmajera „Za vším hledej ženu“ (premiéra 20. října) v roli maminky.

„Raději vraždu než rozvod“

To je prosím jen jedna z hlášek, které od Zlaty v její poslední filmové roli uslyšíte. V nové české komedii plné hereckých hvězd uvidíte Zlatu roli matky jedné z hlavních hrdinek Alex (tu hraje sympatická Hana Vagnerová).

Její postava je zhrzená z rozvodu s exmanželem (Jan Čenský) a na filmovém plátně ji čeká celá řada životních zkoušek. Třeba jak komunikovat s dcerou, aby neopakovala matčiny chyby. Možná i proto mluví své Alex do života víc, než je zdrávo.

Ve skutečném životě má ale Zlata jasno: Místo vraždy zvolila rozvod – a udělala dobře. S novým partnerem Petrem Štěpánkem se skvěle doplňují a společně doslova „září“.

Trefa do černého

A protože nejen Zlata Adamovská, ale i ostatní herečky ve filmu Betka Stanková, Tereza Rychlá, Hanka Vagnerová nebo Zuzana Pillmann se mohou pochlubit, že jim to ve filmu Za vším hledej ženu náramně sluší. Je to tím, že se česká firma Vitco, vyrábějící špičkovou kosmetiku, stala partnerem filmu.

Jednu z nejdůležitějších rolí má ve filmu prostředí kadeřnictví s názvem Vitco. Tato stejnojmenná česká firma s přírodní kosmetikou se na vlasovou péči specializuje. Je velice dobře známá všem ženám, pro které jsou krásné a silné vlasy základem sebevědomého životního pocitu.

Vitco profesionální šampony, posilující kondicionéry a vitaminové kapsle pro dokonalé vlasy, nehty a pleť jsou evergreenem mnoha českých koupelen, kadeřnictví a kosmetických studií. Kromě vlasové péče nabízí Vitco i parfém Vitco Perfect, který si oblíbilo mnoho hvězd českého showbyznysu. Mezi nimi vyniká Lucie Vondráčková, která je mimo jiné i oficiální tváří parfému - a vlastně i celé značky Vitco.

Sponzorství filmu značkou Vitco, který se ze značné části odehrává v kadeřnictví a točí se tak okolo ženské krásy, se přirozeně nabízelo. Zvlášť proto, že produkty Vitco jsou přeci jen něco jiného než běžná „kosmetika pro puberťačky“ – po Vitco mnohem spíš sáhnou o něco starší (a zkušenější) ženy, včetně těch zralejších. Protože ty prostě dobře vědí, co chtějí - a co funguje.

Bez ohledu na věk je ale všechny spojuje jediné: aniž chtějí za kvalitní vlasovou péči utrácet nesmyslné sumy, chtějí být přirozeně elegantní, šaramantní a sebevědomé.

Třeba jako právě Zlata Adamovská ve filmu Za vším hledej ženu.

O tom, že Zlata Adamovská na svůj věk nevypadá, není pochyb. Ovšem pokud byste Zlatu náhodou potkali mimo jeviště nebo filmové kamery, mocně na vás zapůsobí její přirozené sebevědomí.

Krásné ženy jsou už takové. A krásné ženy na filmovém plátně dvojnásob.

--- ---