Vagnerová v posteli s Vašutem (a dalšími 40 lidmi)

Herečka Hana Vagnerová při natáčení filmu Miloslava Šmídmajera „Za vším hledej ženu“ rozkvetla a fungovala jako zdroj energie pro celý štáb. A rozdávala úsměvy na všechny strany. A to i přesto, že ji hned na začátku čekala náročná postelová scéna. Opravdu stojí za její dobrou náladou vztah s jejím francouzským přítelem – nebo něco jiného?

„Už jsem svlečená, jdeme na to, Marku?“

Takovou větu při natáčení nečekejte. O tom, co se bude točit rozhoduje režisér a ten dává pokyny. Stejně tak tomu bylo u filmu Za vším hledej ženu momentálně válcuje česká kina – a není divu, žánr vztahových komedií je v Čechách velmi populární. Ve filmu vás budou bavit (a dojímat) herecké hvězdy první velikosti jako Zlata Adamovská, Marek Vašut, Daniela Kolářová nebo Igor Orozovič.

A také půvabná Hana Vagnerová. Ta podle svědectví několika členů štábu během natáčení nevídaně rozkvetla, překypovala zdravým sebevědomím a fungovala jako nevyčerpatelná studnice energie pro celý štáb. A to přesto, že měla hned první den postelovou scénu. Vagnerová k tomu řekla (kráceno):

"Když točíte takovou scénu, kouká se na to 40 lidí. (…) Ještě jsem asi nepotkala herce, který by si řekl: Tak pohoda, dneska mám intimní scénu. (…) Takže si (s hercem) podáte ruku, představíte se a najednou máte líbací scénu.“

Ta Hančina postelová byla s Markem Vašutem (!).

Na scénu přichází fešný, záhadný cizinec

Hanka prý scénu zvládla na výbornou. Beze stopy nervozity a naprosto suverénně. Což spolu s už popsaným nezvyklým přílivem energie vzbudilo jisté otázky na Hančinu adresu.

Je to prosté, milý Watsone: Za vším hledej…

Lásku. Hanka přijela na natáčení čerstvě zamilovaná a pozitivní energie z ní čišela. Samozřejmě na sobě nepřetržitě pracuje. Herectví zdokonaluje na kurzech v Los Angeles, pravidelně sportuje, věnuje se józe, nekouří, nepije, jediným jejím menším „hříchem“ je perlivá voda. Přirozeně používá i kvalitní kosmetiku. Ale především si drží pozitivní vztah k lidem a životu.

Jednu z nejdůležitějších rolí má ve filmu prostředí kadeřnictví s názvem Vitco. Tato stejnojmenná česká firma s přírodní kosmetikou se na vlasovou péči specializuje. Je velice dobře známá všem ženám, pro které jsou krásné a silné vlasy základem sebevědomého životního pocitu.

Vitco profesionální šampony, posilující kondicionéry a vitaminové kapsle pro dokonalé vlasy, nehty a pleť jsou evergreenem mnoha českých koupelen, kadeřnictví a kosmetických studií. Kromě vlasové péče nabízí Vitco i parfém Vitco Perfect, který si oblíbilo mnoho hvězd českého showbyznysu. Mezi nimi vyniká Lucie Vondráčková, která je oficiální tváří parfému - a vlastně i celé značky Vitco.

--- --- ---