Valentýn: Toto chce každá, ví Lucie Vondráčková

Muž si svou dívku musí hýčkat. Nosit jí květiny, skládat komplimenty, brát na romantické procházky a občas ji potěšit dárkem od srdce. Jaký dárek na valentýna by (si) vybrala Lucie Vondráčková?

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková patří k nejkrásnějším ženám českého showbyznysového rybníčku, takže sama o pohledy mužů nemá nouzi. Mimochodem… Nedávno dokonce přiznala, že ji pravidelně lanaří i jeden známý pánský časopis. Ale zpátky k Valentýnu. Co by od muže očekávala?

Pánové, inspirujte se, ženy, řekněte si o to

Nic nezkazíte, když se pokusíte navodit trošku romantické atmošky. Večeře v prvotřídní restauraci, privátní wellness s vířivkou a masáží, romantická komedie v kině… To vždycky funguje.

Jen si to představte. Užili jste si krásný večer a mezi vámi to jenom jiskří. Někdo to může považovat za klišé, ale 14. února jsou dovoleny i svíčky nebo cestička k posteli z okvětních lístků růže. A tam…

Tam žena od svého muže dostane ten nejkrásnější valentýnský dárek – prémiový parfém Vitco Perfect, který doporučuje právě i Lucie Vondráčková. Tento přírodní parfém se smyslným aroma květů a ovoce ji tak okouzlil, že se dokonce stala jeho ambasadorkou.

Z nádherného flakonku se svěží vůní bude nadšená každá žena. A skvělé je, že vysoce kvalitní přírodní parfém Vitco Perfect teď koupíte jenom za 1350 Kč!

Darujte kosmetiku filmových hvězd

Pokud byste se, pánové, chtěli ještě víc vytáhnout, můžete svou lásku obšťastnit balíčkem, kde najde kromě parfému ještě šampón VitcoHair (729 Kč) a kondicionér VitcoHair (727 Kč). Kromě toho, že známou kosmetiku Vitco doporučuje Lucie Vondráčková, mohli jste ji vidět taky ve filmu Za vším hledej ženu v hlavní roli s Hanou Vagnerovou.

Samozřejmě, že existuje dost velká šance, že tenhle super valentýnský tip se nedostane ke všem mužům. Takže jestli to teď čtete aspoň vy, milé dívky a ženy, a kosmetika Vitco by vám udělala radost (víme, že jo), nebojte se svému milému vnuknout tu správnou myšlenku. ;)