Šok: Účet za krásu sexbomby Alice Bendové

Alice Bendová klame tělem. Letos oslaví jubileum, které byste jí podle vzhledu určitě nehádali. Proto jsme zapátrali, co se za její krásou skutečně skrývá. A byli jsme šokováni – hlavně cenou, kterou Alice do svého vzhledu investuje. Astronomické částky za plastiky nebo nákladné krášlicí procedury nečekejte. To tajemství je úplně jinde.

Alice Bendová

50 odstínů krásy (a závisti)

Dvě krásné zdravé děti. O třináct let mladší partner. Pět psů, dva pronajímané domy na Tenerife. K tomu řada rolí v megaúspěšných českých filmech, kde se specializuje na mrchy a semetriky, stejně jako vystoupení v médiích, podcastech, streamech…

Ještě nemáte dost? Tak se podržet – letos na podzim Alice oslaví padesátiny! Ne, ani my bychom jí ten věk nehádali. Takže se vnucuje otázka: Jak to u všech svatých Alice dělá? Protože tady už nevystačíme s názorem, že krásu a svěží, mladistvý vzhled podědila po rodičích.

Ruku na srdce: Je dost důvodů, proč Alici závidět. Anebo se jí inspirovat, podle toho, jakou máte povahu. V obou případech je ale hlavním důvodem její vzhled. Alice je bez přehánění dokonalým symbolem slovanské sexbomby.

Alice pod drobnohledem: Anatomie krásy

Podívejme se detailně na vše, co společně vytváří ten dokonalý dojem, kterým Alice okouzluje (a dráždí, protože naplňuje naše skryté sny a přání).

Za sexy figurou nehledejme žádné „čáry“. Stačí pravidelný pohyb, zdravá, vyvážená strava – a důslednost. To je celé tajemství. Ano, víme, zní to jednoduše, ale na tomto světě opravdu není nic zadarmo.

Bohatá hříva: Tady už přichází ke slovu kvalitní kosmetika. Alice už roky používá výrobky české značky Vitco. A pro své krásné vlasy zvolila to nejlepší: anti-aging šampon Vitco Hair. K vlasům se chová maximálně šetrně, zároveň je nekompromisně zbaví mazu, zbytků stylingových produktů a nečistot, které vlasy dlouhodobě poškozují. Výsledkem jsou pak lesklé, pevní a zdravé vlasy, základ krásy každé ženy.

A aby byl efekt skutečně dokonalý, péči o vlasy Alice doplňuje kondicionérem pro růst a posílení vlasů od kořínků po konečky. Tak, to bychom měli dvě kosmetické položky „v Alicině košíku“. Co je tam dál?

Pevné a zdravé nehty, a dokonalá pleť. To vše je vizitkou každé ženy. A co byste řekla, kdyby to vše bylo možné vyřešit jedním přípravkem – třeba kapslemi?

Přesně tak to dělá i Alice. Kapsle Vitco Hair pro vlasy, nehty a pleť užívá denně vždy po 90 dní, a po nějakém čase kúru zopakuje. Kapsle obsahují 15 účinných složek včetně kolagenu, které předcházejí vypadávání vlasů, lámavosti vlasů i nehtů, a jejich správnému růstu.

Na účtu za krásu přibyla už třetí položka. Ještě ale nekončíme.

Sebevědomí. Je to jako kouzlo, a jistě to znáte sama: když se cítíte sama se sebou spokojená a sebevědomá, tato „aura“ z vás doslova vyzařuje. A náhle zjišťujete, že si vás okolí více všímá, občas potěší komplimentem, usmívá se na vás. Když jste sebevědomá, jste krásná. Tečka.

Proč si tedy k zdravému sexy sebevědomí nepomoci sama (a 100% legálně) – třeba díky neodolatelné, vzrušující vůni? I tady se můžeme inspirovat u Alice a jejím vyvoleným parfémem Vitco Perfect. Pokud máte slabost pro ovocně-květinové vůně se svěží esencí mošusu, tohle bude láska. A možná na celý život.

Teď už ale k té otázce, která vám jistě vrtá hlavou: na kolik tohle všechno přijde?

Účet za krásu Alice Bendové na korunu přesně

Otevřeli jsme si e-shop Vitco, abychom zjistili, kolik Alice vydává za svůj perfektní vzhled. Při výpočtu jsme vždy vybrali výhodné (větší) balení daného produktu, které vydrží mnohem déle. Rovnou vám můžeme říct, že výsledek nás šokoval.

Počítejte s námi: Tak to máme jeden luxusní parfém za 1 350 Kč, kapsle pro zdravé a silné vlasy i nehty za 1 278 Kč anti-aging šampon s kondicionérem pro profesionální péči za 1 258 Kč a 1 254 Kč.

Suma sumárum to dělá pouhých 5 140 Kč v tvrdé české měně.

Čekali jsme víc. Mnohem víc. Vy asi také, že? Zvláště u celebrity jako je Alice Bendová.

Tak si říkáme, že tahle „mrcha“ je nejen skvělá herečka a máma, ale umí i chytře nakupovat, navíc „hezky česky“. Protože je opravdu zbytečné přeplácet předraženou zahraniční kosmetiku, když světovou kvalitu nakoupíte spolehlivě u ryze české kosmetické firmy.

Alice Bendová je toho krásným důkazem.

--- --- --- --- ---