Šok! Tolik utrácí Alice Bendová za krásu. Měsíčně!

Z těch částek se někomu může až zatočit hlava. Celebrity utrácejí za šampóny, kondicionéry a parfémy klidně i desítky tisíc korun měsíčně. Kolik dá za kosmetiku herečka Alice Bendová?

Alice Bendová

Alice byla vždycky kus a svůj stále mladistvý vzhled si udržuje dodnes. Jak to dělá?! Má prostě kvalitní geny, nebo je to tím, že o sebe umí kvalitně pečovat? Zjistili jsme za vás, čím to je a kolik to stojí. 

Recept krásné „mrchy“

Režiséři ji často a rádi obsazují do rolí žen, které v mužích vzbuzují hříšná pokušení. Jeden příklad za všechny – vzpomeňte si na její roli Simony v seriálu Rodinná pouta. Tam vypadala božsky a využívala všechny své ženské zbraně k tomu, aby získala zpět bývalého přítele Adama.

Ve filmu Báječná léta pod psa se dokonce ukázala „nahoře bez“ při letní plavbě na vodě a to bylo panečku pokoukáníčko. Ze svého sexaapealu nic neztratila ani po několika letech od natáčení – naopak, jak se říká, zraje jako víno!

Dneska svým šarmem a krásou boduje i na Instagramu a spoustu o generaci mladších kolegyň strčí svým vzhledem do kapsy! Přes stejnou kapsu se ale nejspíš musí plácnout, když si kupuje kosmetiku…

Co Alice skrývá v koupelně?

Od důvěrných zdrojů z hereččina okolí jsme zjistili, že se o sebe excelentně stará a používá pouze prémiovou kosmetiku. Kvůli svojí profesi musí vypadat skvěle, takže vás asi nepřekvapí, že si zakládá na krásných, hustých a zdravých vlasech. Pojďte s námi nakouknout do její koupelny…

Jestli si teď představujete hromadu šamponů, kondicionérů a dalších vlasových přípravků, tak to jste vedle, jak ta jedle. Alice totiž ví, že důležitá je kvalita, nikoliv kvantita. Všechny její vlasové pomocníky jsme spočítali na prstech jedné ruky!

První pomocník, na kterého nedá dopustit, je šampon na vlasy Vitco Hair. Stačí prý jediné umytí a vlasy jsou pak jako znovuzrozené. Tento anti-aging šampon se skládá z čistě přírodních složek, na běžné šampóny z drogérie plné chemie zapomeňte. A hned vedle stojí kondicionér ze stejné řady Vitco Hair, který vlasy vyživuje už od kořínků a dodává jim pevnost a lesk. Už vám docvaklo, proč Alice vypadá ve filmech, seriálech i pod palbou paparazzi vždy tak skvěle?

Kromě šamponu a kondicionéru je dlouhodobě spokojená ještě s kapslemi VitcoHair pro dokonalé vlasy, nehty a pleť. Tento čistě přírodní přípravek zrychluje růst vlasů, zvyšuje jejich kvalitu a působí jako prevence před vypadáváním.

Bendova na sirku

Nikdy nezapomene(te) na tuhle vůni 

Ještě než sečteme výdaje na její krásu, nesmíme zapomenout na parfém. Tady nás Alice opět překvapila. Netají se tím, že má zkušenosti i s parfémy od světových značek za nekřesťanské peníze, ale v poslední době si zamilovala Vitco Perfect.

Nedivíme se. Tu kombinaci svěže ovocných a květinových tónů si musí zamilovat snad každý. Ženě dodává zdravé sebevědomí a muže přitahuje jako nápoj lásky. Parfém si vás podmaní nejen díky perfektně vybalancované vůni, ale taky vám padne do oka. Dodává se totiž v krásném flakonku, který tak akorát padne do ruky, a navíc působí mimořádně luxusním dojmem. Při pohledu na něj si musíte říkat – ten musel stát majlant!

Finální měsíční účet za krásu Alice

Asi jste čekali desetitisícové částky, že? Kdepak… Alice za ta léta v showbyznysu ví, po čem sáhnout.

Spočítali jsme cenu za všechny tři hlavní produkty, které Alice denně používá – šampón VitcoHair, kondicionér VitcoHair a luxusní parfém Vitco Perfect. U vlasové kosmetiky nás zajímalo výhodné balení po dvou kusech, což vystačí cca na měsíc.

Výsledek: Pouhých 3 862 Kč! Moment… Je to vůbec možné? Tohle má být cena za krásu Alice Bendové, jejíž vlasy i pleť vypadají, jako kdyby do sebe každý měsíc investovala desítky tisíc korun? Čekali jsme rozhodně mnohem víc!

Ukázalo se, že když člověk dostane dobrý tip, může ušetřit spoustu peněz. Alice by si mohla dovolit mnohem dražší kosmetiku (u které se připlácí hlavně za značku, přestože samotný přípravek je mnohdy ošizen), ale proč by to dělala, když je s produkty Vitco maximálně spokojená?

Zkuste i vy šampon, kondicionér a parfém Vitco a uvidíte, že nebudete litovat.