Eva Decastelo: Umělá nebo přirozená krása?

Zvláštní zprávy se za poslední týdny vyrojily kolem Evy Decastelo (42). Svůdná sexbomba vypadá na svůj věk až nepřirozeně mladě a svěže: Vysportované, štíhlé tělo, pevné a zdravé vlasy, věčný úsměv na tváři. Je za tím pravidelný pohyb a zdravá strava? Anebo je pravda, co se šušká: nový milenec, umělé vylepšený vzhled – a dokonce tajemné rituály?

Vitco Perfect - Exklusivní parfém pro jedinečné ženy, 50 ml

Recept na „věčnou“ krásu existuje – a všichni ho dobře známe: vyvážená strava, méně cukru, více zdravých tuků, pravidelný pohyb, alespoň 7 hodin spánku denně a minimum stresu (a alkoholu, uf!).

Nevýhoda je, že tento režim musíte držet prakticky neustále. A výsledky se nedostaví přes víkend, ale až za dlouhé měsíce, někdy i roky. Proto se někteří – a hlavně některé – z nás vydávají zkratkou: plastiky, odsávání tuku, botox, umělá prsa, umělé vlasy.

Anebo nový milenec, s ním prý omládnete doslova přes noc.

Zlí jazykové tvrdí, že Eva Decastelo pro udržení krásy, mladistvého zjevu a svěžesti zkombinovala vše dohromady. Co je tedy pravdy na tom, že se stýká s o 16 let mladším hercem, kterého manžel René údajně toleruje? A že jejímu tělu i tváři pomohli k dokonalosti plastičtí chirurgové. Nebo dokonce to, že „podepsala smlouvu s ďáblem“ a pro krásu podstupuje magické rituály?

Abychom nesedli na lep spekulacím, šli jsme na to jednoduše: využili jsme naše historicky dobré a otevřené vztahy, zvedli jsme telefon a Evě zavolali. Bez varování jsme ji konfrontovali se vším, co jste si přečetli výše.

Byl to dost dlouhý hovor. Co jsme se dozvěděli?

Ze zpráv ohledně nového milence se vyklubala obyčejná, závistivá pomluva. Eva hned věděla, odkud vítr vane. Stojí za tím konkrétní osoba, která má s Evou dlouhodobě problém. Bohužel, více prozradit nemůžeme, dali jsme slovo.

Ani plastiky a další umělá vylepšení se nepotvrdily. Je to možná nespravedlivé, ale Eva prostě vyhrála v genetické loterii, takže svou krásu má od přírody (po rodičích). I když, jak přiznala, zdaleka ne všechnu.

Zbývají tedy magické rituály. A přesně touto otázkou jsme Evu totálně rozesmáli. A víte co? Přiznala, že něco pravdy na tom je!

Tedy pokud prý považujeme za magii dva kosmetické přípravky, které Eva dlouhodobě používá pro radikální posilovací kůru vlasů a nehtů. Sama jako první připustila, že přeci jen už není nejmladší a – jako každá žena – se o ně musí pečlivě starat.

Na otázku, z čeho se její vlasová kůra skládá, odpověděla, že bere kapsle Vitco a používá i posilující šampon stejné značky (4minutový rituál pro krásné a pevné vlasy najdete tady). Jejich kombinací dosáhla efektu, o které většina z nás žen jen sní: perfektních, zdravých a pevných vlasů, které by – kdyby byly o nějakých pár metrů delší – asi opravdu posloužili milenci, aby se po nich vyšplhal do její komnaty (podobnost s princeznou Locikou čistě náhodná). 

A co se týká období, kdy se Eva během lockdownu napůl stáhla z očí veřejnosti, vysvětlila nám, že účinky kapslí na vlasy i nehty se plně projeví teprve po 45 dnech užívání. Eva se jednoduše rozhodla počkat si, až zaberou naplno, k čemuž byl lockdown jako stvořený. A protože už se (doufejme) skutečně blížíme k „odemknutí“ běžného života tak, jak jsme na něj zvyklí, Eva nás už brzy opět oslní svou nestárnoucí krásou.

Nedivili bychom se, kdyby se co nevidět svými vlasy pochlubila na sociálních sítích. A vy, co jste si přečetli tento článek, už víte, jaká „kouzla“ a „čáry“ za tím jsou.

Tak co si taky vyčarovat krásné, pevné a lesklé vlasy i nehty – a začít třeba už dnes?