Jak zregenerovat vlasy po zimě?

Zima je definitivně u konce – naše vlasy však její následky mohou ještě chvíli trápit. Dlouhé zimní měsíce vlasy dehydratují, mrazy je poškozují. Většinu lidí s příchodem jara trápí suché a roztřepené konečky, objevit se však může i nadměrné vypadávání či řídnutí vlasů, které na jaře bohužel vůbec není výjimečné. Jak své vlasy po zimě zregenerovat a připravit je na teplé měsíce? Přinášíme několik tipů, jak na to.

Obrázek článku

Omezte používání tepelných stylingových nástrojů

Pro někoho se to může zdát nemožné, vaše vlasy si však po zimě zaslouží od vysokých teplot přestávku. Pokud je to možné, nechte své vlasy přirozeně schnout a omezte používání fénů, žehliček a kulem. Tepelné nástroje totiž mohou dále poškozovat již oslabené vlasy a prohlubovat tak jejich poškození.

Hloubková hydratace

Jeden z nejlepších způsobů, jak obnovit vlasy, je poskytnout jim dostatečnou hydrataci. Zvolte si šetrnou a hydratační vlasovou péči, která pronikne do vlasového vlákna, hydratuje ho a obnoví jeho pružnost, aniž by ho zatěžovala – vyzkoušet můžete třeba vlasovou kosmetiku VitcoHair.

Vitamíny a doplňky stravy

Pro podporu růstu zdravých vlasů po zimě zvažte užívání vitamínů a doplňků stravy, které jsou bohaté na zinek, vitamín E, biotin či mají ve složení kopřivu. Tyto látky podporují regeneraci vlasů a dodávají jim sílu a lesk. Vyzkoušet můžete například kapsle VitcoHair pro krásné a zdravé vlasy, nehty a pleť, které obsahují všechny tyto látky a zároveň spoustu dalších a mají čistě přírodní složení.

Pravidelné stříhání

Nakonec, pravidelné stříhání je klíčem k udržení zdravých vlasů. Pro někoho je stříhání velkým strašákem, pro zdravé vlasy je to však nutnost. Odstraněním rozštěpených konečků a poškozených částí můžete zamezit dalšímu šíření poškození po celé délce vlasů. Navštěvujte kadeřníka alespoň jednou za šest až osm týdnů.

Zima může na vašich vlasech zanechat velká poškození, s našimi tipy však můžete jejich zdraví a krásu obnovit. Nyní, když se blíží jaro, je ideální čas začít s péčí o vaše vlasy a připravit je na novou sezónu. Vlasy vám poděkují za péči a odmění vás svou krásou a vitalitou. Na Vitco.cz najdete kvalitní vlasovou péči, která dodá vašim vlasům energii zevnitř i zvenčí. Vlasová kosmetika VitcoHair byla kompletně vyvinuta a vyrobena v České republice.

Krásné vlasy vám přeje Radka z Vitco.cz

 

 

Dárkové balení pro perfektní ženu