Za vším hledej ženu – postelové scény a další zajímavosti

Jaktože to Hance Vagnerové ve filmu tak sluší? A jak si herci užili milostné scény? Zjistěte všechno důležité o komedii Za vším hledej ženu.

Vztahová komedie Za vším hledej ženu režiséra Miloslava Šmídmajera je moc pěkná pokoukaná. Hlavními hrdinkami děje jsou totiž tři kamarádky – krásná Alex (Hana Vagnerová), sympatická Marta (Tereza Rychlá) a trochu tvrdohlavá Irena (Betka Stanková). Jak už to tak bývá, řeší hlavně chlapy, a zvlášť, když se Alex zamiluje do o dost staršího Alberta (Marek Vašut).

ČTĚTE TAKÉ: Vitco.cz Salon: Ulovte kosmetiku z filmu Za vším hledej ženu!

Vagnerová s Vašutem to v posteli umí

Alex v podání Vagnerové (39) vypadá ve filmu úžasně (níže se dozvíte proč!), zvláště při milostných scénách se zaraduje nejedno mlsné očíčko. Nicméně přestože vášeň by se při nich dala krájet, jsou natočeny vkusně. „Marek Vašut je profesionál, takže jsme to zvládli v pohodě a nebylo kolem toho žádné haló,“ vysvětluje Vagnerová. „Kdykoliv točím takovou scénu, tak se nasadím do takového módu – ok, je to součást toho filmu, musíme to udělat a je to úplně v pořádku.“

A co na to říká její protějšek Marek Vašut (62), který je taky stále v úžasné fyzické formě? „Intimita ve filmu je něco, co zajímá skoro každého, ale není to žádná procházka růžovým sadem,“ upozorňuje. „Kolem vás se neustále pohybuje kamera, světla, mikrofon se schovává pod peřinu… Pak slyšíte třeba: víc vášně, míň vášně, proboha nemlaskejte, nevypadá to dobře a tak dále. Takže skončíte scénu a jste rádi, že už je po všem,“ uzavírá Vašut.

Nějakému tomu ocucávání a hekání v posteli se nevyhnuli ani Tereza Rychlá a Marek Němec. Zvlášť pikantní bylo na natáčení to, že Němec je v reálu dobrým kamarádem jejího manžela Ondřeje Rychlého. Ale o tom jindy…

Šťabajzna Alex (Vagnerová) díky Salonu Vitco

Není divu, že jde herečka Hana Vagnerová z role do role. Vždyť je v životní formě! Kromě toho, že jí bylo naděleno shůry, se všeobecně ví, že na sobě tvrdě maká. A když se k tomu ještě přidá filmové líčení, diváci na ní můžou oči nechat. Ve filmu Za vším hledej ženu se její Alex navíc nechává opečovávat ve Vitco.cz Salonu, kde jí udělají krásné vlasy, pleť, manikúru, prostě všechno. Chtěli byste taky takovou parádní péči? Máte ji mít! 

Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu

Salón Vitco.cz sice není skutečný, ale kosmetika, která si ve filmu zahrála, ano. Používají ji profesionální salony i celebrity (třeba Lucka Vondráčková) a pořídit ji můžete za překvapivě normální ceny na e-shopu Vitco.cz. Začněte třeba s šamponem VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring. Jde o jeden z nejprodávanějších šamponů pro dokonalou transformaci vlasů už po jediném umytí. Šampon účinně a šetrně zbavuje vlasy a pokožku hlavy zbytků dřívějších produktů, mastnoty a dalších nečistot.

ČTĚTE TAKÉ: Šok: Tolik utrácí Lucie Vondráčková za krásu. Měsíčně!

Dokonalého výsledku jako u filmové Alex dosáhnete s následnou aplikací kondicionéru VitcoHair Conditioner. Tento profesionální přípravek proniká hluboko do struktury vlasových vláken a posiluje je od kořínků až po konečky. Díky němu vlasy vypadají (a jsou!) zdravé, pevné a husté.

A abyste nejen krásně vypadaly, ale taky voněly, péči o své nové já můžete završit parfémem Vitco Perfect se smyslnou ovocně-květinovou vůní. Té propadla třeba už zmíněná Lucka Vondráčková, ale i řada dalších dívek a žen, protože se jedná o bestseller mezi parfémy. Mrkněte na e-shop Vitco.cz a dopřejte si kosmetiku hvězd ještě dnes!

VIDEO: Takhle výborně vypadaly herečky i díky vlasové kosmetice Vitco.