Vitco.cz Salon: Ulovte kosmetiku z filmu Za vším hledej ženu!

I vy máte možnost si ulovit kosmetiku, která se objevuje v novém filmu Za vším hledej ženu.

Právě jste zkoukli film Za vším hledej ženu a hledáte, kdeže se nachází ten úžasný Vitco.cz Salon? Ten, ve kterém se filmová Alex nechává opečovávat, probírá se svými kamarádkami životní trable a řeší s nimi (téměř výhradně) chlapy? Tak to jste tady správně, jenom nám musíte prominout malé upřesnění.

Na mapě byste Vitco.cz Salon hledali marně. Tahle oáza krásy a klidu vznikla pouze pro potřeby natáčení filmu v režii Miloslava Šmídmajera. Ale nebojte se… Kosmetika Vitco je skutečná a najdete ji, jak už jste se asi dovtípili, na e-shopu Vitco.cz. I vy tak můžete používat reálné šampony nebo kondicionéry jako postavy ve filmu. A za překvapivě nízkou cenu!

Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu
Salón Vitco.cz - Za vším hledej ženu

Není náhoda, že se ve filmu objevila kosmetika právě od této české značky. V poslední době je o ní slyšet čím dál více, protože je velmi kvalitní a zároveň vám nevybrakuje peněženku. Pochvalují si ji kosmetické salony, spokojené zákaznice a v neposlední řadě také celebrity. Není žádným tajemstvím, že s šampony, kondicionéry, parfémy a další kosmetikou Vitco mají skvělé zkušenosti třeba zpěvačka Lucie Vondráčková nebo herečka Alice Bendová.

ČTĚTE TAKÉ: Tajemství Lucie Vondráčkové: Odhaleno!

Takže které produkty z filmu Za vším hledej ženu bychom vám doporučili? Začněte třeba s šamponem VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring. Jde o profesionální šampón pro dokonalou transformaci vlasů už po jediném umytí. Šampon účinně a šetrně zbavuje vlasy a pokožku hlavy zbytků dřívějších produktů, mastnoty a dalších nečistot. Současně s tím pomáhá posilovat povrch vlasů, viditelně obnovuje polámané vlasy i roztřepené konečky a chrání je před dalším poškozením.Samotný šampón ale nemusí být zárukou toho, že budete vypadat jako filmová hvězda. Optimální hustoty a zdravého vzhledu dosáhnete po aplikaci kondicionéru. Takže abyste svým vlasům dopřáli to nejlepší, nezapomeňte aplikovat ještě VitcoHair Conditioner pro růst vlasů a posílení od kořínků. Tento profesionální přípravek proniká hluboko do struktury vlasových vláken a posiluje je od kořínků až po konečky.

VIDEO: Takhle výborně vypadaly herečky i díky vlasové kosmetice Vitco.

Prémiovou českou kosmetiku nakupujte na e-shopu Vitco.cz.

ČTĚTE TAKÉ: „Mrcha“ Alice Bendová: Neuvěříte, kolik utrácí za vlasy