Tajemství Lucie Vondráčkové: Odhaleno!

Rozpočty celebrit na krásu vyrážejí dech. Třeba taková Rihanna vydá ročně jen za kadeřníka 7 milionů, 5,9 milionu za kosmetiku a „jen“ 4,6 milionu za manikúru a pedikúru. A jak je na tom její český protějšek, populární Lucie Vondráčková? Neuvěříte, kolik dává na svůj stále mladistvý vzhled.

Od Snowboarďáků se nezměnila

Od slavné role ve filmu Snowborďáci, který válcoval kina v roce 2004 a Vojtu Kotka i Jirku Mádla uvedl do první ligy českého herectví, je Lucie stále stejná – její rozpustilý úsměv, jiskra v očích a mladistvá tvář nestárnou.

Jak to, sakra, ta Lucie dělá? Vyhrála v genetické loterii nebo si pomáhá jinak?

Každopádně plastické operace a botox můžeme s klidem vyloučit. Lucie se netají tím, že se jich bojí – jako herečka dobře zná hrůzy, které provedl botox s mimikou jejích kolegyň, třeba s Nicole Kidmanovou nebo Meg Ryanovou (to fakt nechcete, googlete na vlastní nebezpečí).

Tři „oříšky“ pro Lucii

Podle zdroje ze zpěvaččina okolí se Lucie o sebe pečlivě stará. Jako každá správná žena si zakládá na krásných, pevných, zdravých vlasech. A samozřejmě i na bezchybné pleti a vzorně upravených nehtech.

Lucie ale nesází, jak byste možná čekali, na „armádu“ předražených přípravků značek pro ženy bankéřů či rentiérů. Naopak, její přístup je ryze minimalistický – věřili byste, že vše, co používá, spočítáte na prstech jedné ruky?

V koupelně: Inventura u celebrity

Možná vás zajímá, co přesně u Lucky v koupelně najdete na poličkách zasvěcených kráse a mladistvému vzhledu? Zahráli jsme si na detektivy a zjistili to za vás.

První dojem: Rafinovaná účelnost a maximální důraz na dostupnou kvalitu. Tak třeba hned první přípravek, anti-aging šampon na vlasy VitcoHair. Stačí jediné umytí a vlasy jsou pak jako znovuzrozené. (Od toho týdne, kdy jsme výrobky testovali, jistá naše kolegyně odmítá na vlasy používat jakýkoli jiný anti-aging šampon.)

Hned vedle šamponu jsme objevili dalšího pomocníka pro kvalitní vlasy v každém věku, kondicionér VitcoHair. Lucie se postě stará o kvalitu svých vlasů od kořínků až po konečky. Stejně jako vy, že?

Vůně je klíčem k srdci ženy… i muže

Kapitolou sama pro sebe je pak výběr parfému. Tady nás Lucie nepřekvapila: na čestném místě stál typicky tvarovaný flakon Vitco Perfect. Jak asi víte, Lucie je oficiální tváří a ambasadorkou tohoto luxusního parfému.

Sami jsme ho vyzkoušeli. Ta umně vyvážená kombinace svěže ovocných, jemných květinových i temně mošusových tónů tu dobyla nejedno ženské srdce. Ženy asi mají na dobré věci nos od přírody.

A když jsme u toho, říká se, že parfém Vitco Perfect dobyl i jedno mužské srdce – a zase u toho byla naše Lucie. Navoněla se s ním totiž na první rande s nynějším přítelem… jiskra přeskočila… a založila požár vášnivých citů.

… a tady je účet za krásu. Sedíte?

Jestli jste čekali desetitisícové částky, zklameme vás – Lucka prostě ví, kam sáhnout pro kvalitní vůni i kosmetiku za cenu jediného (dražšího) narozeninového dárku nebo luxusní večeře pro dva ve stylové restauraci.

Spočítali jsme cenu za tři produkty, které Lucie denně používá: Anti-aging šampon a kondicioner VitcoHair, a parfém Vitco Herbal. U všech produktů jsme vzali vždy větší, výhodnější balení.

A vyšlo nám šokujících 3 862 Kč – vážně jsme čekali víc. Mnohem víc. A vy?

Možná jednou i vy sáhnete po kosmetice a parfémech Vitco. Až se tak stane, už budete vědět: První volba hvězdy první kategorie na nebi české popmusic je i vaší volbou.

Rozhodnout se pro krásu a styl je snadné. Někdy stačí jen  trocha inspirace. Zbytek je už na každé z vás.