„Mrcha“ Alice Bendová: Neuvěříte, kolik utrácí za vlasy

Úspěch se v Čechách neodpouští – a když jste navíc krásná a slavná, to už překračuje všechny meze. Své o tom ví herečka Alice Bendová. Poslední dobou je obětí pomluv kvůli svým vlasům. Ty by jí přitom mohla závidět nejedna z nás. Podívejme se společně pod pokličku téhle kauzy.

Alice Bendová

 

Alici Bendové se daří, na co sáhne. Sexy herečka a modelka narozená ve smyslném znamení Štíra hrála v mnoha úspěšných českých filmech i seriálech. Hity jako Kajínek, Kameňák 4 a seriály Velmi křehké vztahy nebo Slunečnou není třeba představovat.

Alice se ve svých rolích specializuje na „mrchy“. Tak ji máme nejraději – a Alice to ví. Když na to přijde, přesvědčí i režiséra, aby nechal přepsat scénář a její role byla opravdu pořádná semetrika.

Zasedá v porotách soutěží krásy, pravidelně můžeme její dokonalou figuru obdivovat na fotkách od moře. Jejím současným partnerem je o 14 let mladší fešák Michal Topol. Z předchozího vztahu má Alice dvě krásné, zdravé děti. A poslední kapka? Na svůj věk ani náhodou nevypadá.

Je toho dost, proč Alici nesnášet. Takhle asi uvažují závistivci, kteří (nebo spíš které) „mrchu“ Alici hejtují kvůli jejím krásným vlasům. Prý za péči o ně měsíčně utrácí částku, která pokryje potřeby průměrné české rodiny. Prý má vlasy napletené, protože mít tak pěkné a kvalitní vlasy v jejím věku prostě není přirozené. A prý jsou za tím dokonce magické rituály! (Bez komentáře.)

Pravda je přitom zcela prostá: kdo Alici sleduje, možná viděl jedno z jejích videí natáčených přímo ve vaně. Alice ve videu sdílí pozitivní zkušenosti s šamponem a vyživujícími kapslemi na vlasy značky VitcoHair. Protože výrobky Vitco používá i několik z nás v redakci (včetně autorky tohoto textu), s klidným svědomím zmíněné pomluvy vyvracíme. Žádné závratné částky za kosmetiku, natož magie – vysvětlení bohaté hřívy Alice Bendové je zcela prosté: vlasová kosmetika Vitco. Nám se osvědčila pro zrychlení růstu i objem, a třeba právě Alice by jistě potvrdila, jak skvěle funguje i na roztřepené konečky a zabraňuje lámání vlasů.

Je jedno, jde-li o hvězdné role, formování postavy nebo třeba péči o vlasy – za úspěchem a skvělou vizáží celebrit není často nic než tvrdá práce a důslednost. A umění správně si vybrat. Ať jde o scénář, spolupracovníky nebo třeba vlasovou kosmetiku.