Lucie Vondráčková: Můj vzkaz pro TEBE

Letošní advent udělá radost všem fanouškům Lucie Vondráčkové – její nový song, jehož název Lucie úzkostlivě tají, by měl vyjít už každým dnem. Vy si ale čekání můžete zkrátit s jiným „hitem“, o kterém Lucie mluví ve svém vánočním vzkazu.

Milí fanoušci, přestože za námi není lehký rok a vše nasvědčuje tomu, že ani jeho závěr nebude takový, jaký jsme si asi představovali, chtěla bych vám říci toto: Nevěšte hlavu a hlavně se nenechte otrávit! Nakonec všechno překonáme a po bouřce opět vyjde slunce.

Ano, to se snadno řekne. Otázka za milion ale zní: Kde vzít sílu a víru, že se vše opět v dobré obrátí?

Jak víte, mě vždy pomáhala hudba, máme to tak v rodině. A proto jsem na ni vsadila i letos – už brzy vyjde můj nový song, na který jsem neskutečně pyšná. Doufám, že i vám přinese každá jeho nota a každý verš do života radost, optimismus a kus „obyčejného“ lidského štěstí.

A protože inspirace není nikdy dost, dovolím si ještě vánoční tip na jiný harmonický dárek: Parfém Vitco Perfect, který se pro mě stal hitem roku 2021. Používám ho denně, ať jsem mezi lidmi nebo jen tak doma. Tahle láska jen tak nezrezaví…

Pokud chcete darovat opravdový klenot a potěšit blízké skutečně exkluzivním dárkem, s Vitco Perfect se trefíte do vkusu každé moderní ženy. Tenhle úžasný parfém rozhodně neskončí někde v koutě nebo na poličce, kde se z něj stane lapač prachu (a tichá výčitka připomínající, že dárky je třeba vybírat opravdu pečlivě).  

Naopak. Při každém použití vám Vitco Perfect připomene to, co je v životě a vztazích opravdu důležité: že na vás někdo myslí. Že vás má někdo rád. Že jste pro něj důležitá. Středobod jeho vesmíru. A že „ten někdo“ udělá cokoli, abyste vy – žena jeho srdce – měla radost a důkaz jeho lásky.

Je mi jasné, že cena parfému Vitco Perfect může být pro mnohé z vás vysoká. A proto jsem pro vás jako ambasadorka tohoto smyslného parfému zařídila slevu 200 Kč.

Slevu získáte snadno: stačí vložit na e-shopu do příslušného políčka v košíku slevový kód LUCIE. A pozor, tento slevový kód funguje i na všechny další produkty, které na e-shopu Vitco objevíte. Jedinou podmínkou je nákup nad 1 000 Kč.

Pro mě je Vitco Perfect vyjádřením vnitřní síly, kterou má v sobě každá sebevědomá a jedinečná žena. Vím, že taková je každá z nás, jen to často skrýváme někde hluboko uvnitř. A občas se bojíme dát svou jedinečnost najevo.

Jsem přesvědčena, že stačí málo a naše osobnost se začne rozvíjet jako květ růže. A zavoní ještě krásněji.

Děkuju, že jste dočetli až sem, a přeju vám všem krásný předvánoční i vánoční čas. A taky hodně radosti pod stromečkem!

Vánoce totiž nejsou o počtu nebo velikosti dárků. Tu největší radost často udělá nenápadná, malá krabička, která však obsahuje něco, co obdarovanému řekne: Chci, abys věděla, co pro mě znamenáš, vím, co máš ráda, a vím, jaká jsi – jednoduše PERFEKTNÍ.

Vaše Lucie V.