Lucie Vondráčková radí k Valentýnu

Ahoj, tady Lucka Vondráčková. Dnes mám pro muže tip na voňavý valentýnský dárek, se kterým zaručeně zabodujete. Jako žena totiž dobře vím, že nejkratší cestou k srdci každé z nás je… vůně. Se správně vybranou vůní si pojistíte její city, takže i když nebudete zrovna nablízku, ona na vás bude myslet. Denně. A s úsměvem.

Stereotyp: Největší nepřítel lásky

Na tom, aby vztah nezevšedněl, je třeba neustále pracovat. A zvlášť teď, kdy se rychle blíží „svátek zamilovaných“.

Ovšem pozor, pokud plánujete na poslední chvíli sáhnout po ohraných dárcích, jako je láhev vína, kytice předražených růží nebo intimní prádlo (vážně znáte její velikost?), zpozorněte: Takové dárky toho o vás řeknou hodně.

Možná až moc.

Třeba že nemáte fantazii a sázíte na jistotu. Že jste neoriginální. Že jste si s vymýšlením dárku nedali práci.

TIP NA ORIGINÁLNÍ DÁREK

Po čem ženy opravdu touží

Dobrá zpráva: Nemusíte být krásný jako finalista soutěže Muž roku. Nemusíte se válet v penězích. A dokonce ani nemusíte být vyšší než vaše vyvolená.

Úplně stačí, když budete originální a dáte jí pocit, že ji rozmazlujete, rozumíte jí a znáte její tajné sny. Po tom, troufám si říci, touží úplně každá žena. Vše ostatní je „bonus“.

A kdy jindy nás ženy rozmazlovat dárky a pozorností, než na Valentýna? Já už se moc těším! ????

Tip, jak potěšit jedinečnou ženu (tu vaši)

A co tedy darovat ženě vašeho srdce? Můj tip v sobě spojuje jednoduchou eleganci, luxusní provedení, ženskost a smyslnost.

Pokud mě nějakou dobu sledujete, asi jste to už uhodli sami: Ano, chci vám doporučit Vitco Perfect, parfém pro jedinečné ženy.

Jsem si totiž jistá, že vaše vyvolená je přesně taková. Takže ocení všechny přednosti tohoto smyslného parfému, který si navíc podvědomě spojí s vaší osobou – a máte vyhráno.

Mě osobně na první přivonění okouzlila jeho osvěžující, jiskrná vůně s paletou ovocných tónů. Samotné srdce parfému tvoří nadčasové květinové vůně, v závěru nádherně doplněné kontrastní, těžkou vůní mošusu. To vše v luxusním flakonu, který si pravděpodobně vyslouží čestné místo na poličce s jejími toaletními potřebami.

Dva dárky v jednom

V rámci valentýnské nabídky získáte dárky hned dva. Jednak samotný parfém, ale také protože každá žena miluje čokoládu (i když to možná tají), zároveň vám k parfému přibalí luxusní, švýcarskou lanýžovou bonboniéru. Testovala jsem ji na sobě, a mám k ní jedinou výhradu: To balení mohli udělat klidně třikrát větší, nezlobila bych se. ????

To vše za cenu, za kterou vám jinde prodají nikoli takto kvalitní parfém, ale o třídu nižší, parfémovanou vodu.

OBJEDNAT DÁRKOVÉ BALENÍ

Milí muži, nemáte zač – ráda jsem pomohla. Věřím, že s mým tipem uděláte pro svůj vztah či manželství víc, než kdybyste své milované věnovali celé lány růží.

Protože ty, ačkoli jsou krásné, nakonec zvadnou a uschnou. Přeju vám, ať vaše láska naopak vzkvétá a voní jako vzduch ve dnech našeho m.

A proto bych ráda ke svátku zamilovaných popřála vám i vaší partnerce, ať vaše láska vzkvétá… a voní. ❤️

Vaše Lucie V.