Lucie Vondráčková: Vůně jako „milostná magie“

Rovný rovného si hledá, celebrita k celebritě sedá. A někdy si sedne rovnou na klín! Co spojilo nový hvězdný pár Lucii Vondráčkovou a Petra Vojnara? Byla za tím jen hudba – nebo něco… hmmm, voňavějšího?

Milostné vztahy jsou snad ještě méně předvídatelné, než počasí v Česku ročník 2021. Asi to znáte sami: Jiskra lásky přeskočí často tehdy, když to čekáme nejméně a nikoho nového nehledáme.

Dokonalým příkladem z poslední doby je naše oblíbená Lucie Vondráčková. Ano, Lucie má nového partnera a jí ho ze srdce přejeme.

Jejím vyvoleným se stal Petr Vojnar, všestranně nadaný sympaťák, který se věnuje moderování, herectví a youtuberingu. A jako člen dnes již neexistující kapely T-Boyz má hodně blízko i k hudbě.

A právě hudba tento hvězdný pár hudba spojila. Lucie a Petr totiž společně účinkovali v klipu hudebníka Raega Potřebuju pauzu. V roli amorka, jehož šípy zažehly oheň lásky, se tentokrát ocitl scénárista klipu – samozřejmě, aniž o tom věděl. Napsal totiž scénu, kde se Lucie s Petrem líbají.

Co začalo jako hraná scéna, skončilo milostným vzplanutím. Přeskočila jiskra – a rozpoutala požár.

Jak se ale stalo, že zpěvačka zvyklá dobývat české a slovenské hitparády s pozoruhodnou lehkostí dobyla srdce svého nynějšího partnera?

Pokud Lucii sledujete, jistě vám neuniklo, že je už pár měsíců nadšenou ambasadorkou parfému Vitco Perfect. Používá ho denně a při každé příležitosti. A něco nám říká, že právě tento ovocně-květinový parfém s akordem mošusové vůně v závěru by dost možná mohl stát za zrodem nové lásky, které nyní fandí celá země.

V naší redakci jsme totiž parfém samozřejmě vyzkoušely. Jeho síla tkví v mocném a zároveň jednoduchém kontrastu mezi svěžími, až jiskřivými ovocnými tóny, které po několika vteřinách doplní lehké květinové vůně, které vzápětí orámuje těžší, smyslná vůně mošusu.

A jsme u toho!

Právě mošus je v parfumérii po staletí ceněnou „superstar“, vyhledávanou pro své afrodisiakální účinky. Jinak řečeno, „voní po lásce“. A protože mošus tvoří srdce parfému Vitco Perfect, je dost dobře možné, že právě tato vůně dokořán otevřela Petrovo srdce.

Když k tomu přidáme Luciin rozkošný úsměv a jiskřivý pohled, je jasné, že Petr prostě musel podlehnout.

Jak by řekl Sherlock Holmes: „Je to prosté, drahý Watsone!“

Důkazy pro naše tvrzení přináší desítky let i tvrdá věda. Z biologie totiž víme, že vůně je v říši zvířat nejsilnějším faktorem při výběru partnera. A u lidí tomu není jinak. Stalo se vám někdy, že vás nepřitahoval protějšek, který byl po vizuální stránce „přesně váš typ“?

Jednoduše vám nevoněl. Doslova.

U Lucie a Petra to bylo naštěstí naopak. Přejeme jim, ať jim láska a spokojenost vydrží co nejdéle. A vám, kteří čtete tento článek, zrovna tak.

V neodolatelně smyslnou bohyni, jejíž sex-appeal se jen těžko skrývá, se ale můžete změnit i vy. Tedy pokud si správně vyberete svou příští vůni. Může být u vás už za několik málo dní – a aby byla vaše radost ještě větší, tak s dopravou zdarma.

Přejeme vám krásný (a vzrušující) zbytek léta!