Skandál: Účet za krásu Hanychové vás porazí!

Herečka, modelka, instagramerka a profesionální celebrita, která dostane každý večírek na titulní stranu. Žena, jejíž skandály a milostné eskapády by vydaly na knihu. Milujete ji nebo nesnášíte, nic mezi tím. A co teprve až zjistíte, kolik Agáta Hanychová utratí za kosmetiku za jediný měsíc! 

Dobyvatelka mužských srdcí s mnoha „zářezy“

Zdá se, že nejdéle byla Agáta Hanychová bez partnera asi tak… šest minut. Než se poprvé vdala, šla ze vztahu do vztahu: Sámer Issa, Leoš Mareš, hokejista Jiří Hudler a mnoho, mnoho dalších. Po rozvodu s Jakubem Prachařem a vyvanulém vztahu s Jaromírem Soukupem zakotvila v manželství s Mirkem Dopitou. 

Nápadné je, že i po těch letech jako na horské dráze, plných vzplanutí a rozchodů, vzestupů a pádů, Agáta vypadá stále skvěle. Podle jejích vlastních slov prý jen „nezanedbává péči o svůj vzhled“. Je to opravdu tak jednoduché?

V hlavní roli ryze přírodní kosmetika
Kamkoli vejde, Agáta přitahuje pohledy a vzbuzuje závist. A není divu. Její vlasy i pleť září zdravím. Ruce a nehty nemají chybu. Také si říkáte, že za tím musí být práce celého týmu vizážistů a spousta peněz za předraženou zahraniční kosmetiku? 

Omyl 

Při péči o svou krásu a sexappeal Agáta sází téměř výhradně na produkty prémiové české značky Vitco, specialisty na vysoce kvalitní přírodní kosmetiku. Možná ji znáte, a to dokonce ze stříbrného plátna: značka Vitco se objevila i ve známém českém filmu Za vším hledej ženu, kde hlavní role ztvárnili Hana Vágnerová a Marek Vašut. Pokud ale její výrobky ještě neznáte a nepoužíváte, nevadí – nakoupili a otestovali jsme je za vás. 

První zjištění: na péči o krásu vlasů, nehtů i pleti bohatě stačí pouhé 4 produkty. Ty se navíc vzájemně doplňují pro maximální výsledek.

Přehlídka zbraní hromadného ničení mužských srdcí
Krásu a sílu Agátiným vlasům dodává anti-aging šampon na vlasy VitcoHair. Už po jediném umytí jsou vlasy jako znovuzrozené. Zvlášť, kdy účinek šamponu zkombinujete s kondicionérem VitcoHair. Pak svým vlasům s jistotou dopřáváte důkladnou, plně přírodní péči od kořínků až po konečky. 

Kromě vlasů jsou vizitkou ženy pěstěné ruce a nehty. Při péči o ně se skvěle osvědčují kapsle Vitco Hair. Kromě toho, že odstraňují nevzhledné pupínky nebo akné, urychlují růst nehtů a vlasů, a posilují jejich strukturu.

Perfektní vůně je klíčem k srdci každé ženy

V případě parfému jsme očekávali luxus – a nespletli se. Agátu okouzlil parfém Vitco Perfect. Nedivíme se. Kdybychom měli parfém nazvat jedním slovem, bude to „svůdný“. V nezaměnitelném flakonku se skrývá pečlivě vyvážená kombinace jiskřivě květinových a ovocných tónů. Ty rafinovaně kontrastují s temnou a smyslnou esencí mošusu, která tvoří základ parfému. Jak možná víte, stejný parfém je favoritem i u jiné stálice české showbyznysové scény, Lucie Vondráčkové.

Pokud chcete udělat radost nějaké ženě (nebo klidně sama sobě), nenapadá nás lepší “dámský dárek”, než parfém Vitco Perfect

No a teď už nastal čas vystavit…

… účet za krásu Agáty Hanychové

Čekáte částku, za kterou by průměrná česká rodina vyžila na měsíc? Zklameme vás. Všechny tři produkty, které denně používá (anti-aging šampon a kondicioner VitcoHair, parfém Vitco Perfect), stojí Agátu měsíčně pouhých (podržte se) 3 862 Kč. 

Při dnešních cenách se tomu skoro ani nechce věřit. (A to Vitco navíc nabízí dopravu zdarma téměř na všechny objednávky!).

Určitě ale víme jedno: Po tomto sympatickém odhalení nám Agáta už nepřijde jako „zpovykaná celebrita“. I když si žije na vysoké noze, neutrácí zbytečně za často předražené zahraniční značky. Místo toho spoléhá na špičkovou českou kvalitu a sama je důkazem, že kosmetika a parfém značky Vitco fungují perfektně. 

Ostatně, přesvědčte se sami - je víc než pravděpodobné, že poté co produkty Vitco vyzkoušíte, bude z toho láska na celý život.

Omládnout a rozkvést nebylo nikdy tak snadné. A dostupné všem ženám bez rozdílu.

--- --- —