Desetitisíce za krásu? Žilková na to jde jinak!

Pokud někdo inspiruje ostatní už tím, jak dobře vypadá, je to Veronika Žilková. Sledují ji desítky tisíc lidí. Úspěšná herečka a influencerka je důkazem, že vypadat přirozeně a naprosto skvěle je možné v každém věku. Navíc v duchu hesla „za málo peněz hodně muziky“. Ne, nejsou v tom bylinky ani magické rituály. A plastiky už vůbec ne. 

 

Krása a svěží vzhled? Žádné tajemství.

Když se rozdávalo tajnůstkářství, Veronika Žilková se pravděpodobně věnovala něčemu užitečnějšímu. Tato celebrita opravdu nemá problém sdílet své soukromí. Stejně jako tipy pro mladistvý vzhled. Že jste to vy, tak jsme je tu pro vás shromáždili. Pěkně pohromadě a na jednom místě.

Vlasům sluší přirozenost
Na začátku jara proběhla médii zpráva, že Veronika ukázala fanouškům své pravé vlasy. Ty si dlouhou dobu nechávala prodlužovat. Co následovalo? Český internet se shodl, že nějaké prodlužování vůbec nebylo třeba. Naopak, fanoušci na Veronice oceňují přirozenou krásu.

Svatá trojice: Pevnost, síla a hustota

S věkem se vlasy více lámou a vysušují. Stačí ale použít šampon VitcoHair Shampoo, a vlasy jako kouzlem získají svou původní sílu a pevnost. Šampon je zbaví nečistot, mazu a zbytků různých produktů, spraví roztřepené konečky. Vlasy kromě toho opticky nabydou na objemu, takže i méně husté vlasy přirozeně budí dojem „hřívy“.

Důkaz kvality? Veronika prý poslední dobou jiný šampon než VitcoHair nepoužívá, stejně jako její dcera Agáta. Náhoda? Rozhodněte sami.

Tři pojistky pro maximální efekt a rychlý nástup účinků
Aby nečekala déle, než je nezbytně nutné, Veronika podporuje regenerační účinky šamponu VitcoHair Shampoo dalšími dvěma výrobky z dílny této české značky přírodní kosmetiky. Jde především o kondicionér pro růst a posílení vlasů VitcoHair Conditioner, který se postará o vlas od kořínku po koneček.

A protože světla reflektorů ani filmová kamera neodpouští sebemenší nedokonalost, Veronika ráda doplňuje péči o vlasy kapslemi pro dokonalé vlasy, nehty a pleť. Výsledný dojem? Přirozená krása, ani stopa po nepřirozených vylepšeních.

Veronika však má v rukávu ještě jeden trumf…

Jak (si) udělat radost jedinečným parfémem
Vlajkovou lodí a suverénně nejprodávanějším výrobkem kosmetické značky Vitco je slavný parfém Vitco Perfect. Voní se jím filmové hvězdy (např. Hana Vágnerová), slavné zpěvačky (Lucie Vondráčková) a další celebrity.

Tuto nadčasovou vůni si oblíbila i Veronika. Pokud milujete svěže ovocné a smyslně květinové vůně, vsázíme se, že Vitco Perfect okouzlí a rozradostní i vás. Zvlášť, když nebudete spěchat a naplno si vychutnáte, jak se postupně rozvíjí jeho květinově-ovocné aroma, které v závěru harmonicky kontrastuje s opojnou, svůdně temnou esencí mošusu.

Parfém Vitco Perfect je perfektní dárek. Jedná se o skutečně jedinečný parfém pro každou příležitost. Takže pokud (si) chcete udělat radost, tenhle nenápadný zázrak můžeme jen doporučit. Stejně jako Veronika Žilková.

Cena za krásu překvapí. Příjemně!

Okřídlené rčení praví, že pro krásu se musí trpět. A víte co? Není to pravda! Nemusíte trpět vy, a dokonce ani vaše peněženka. Výrobky značky Vitco jsou i přes svou kvalitu dostupné všem ženám bez rozdílu. Ostatně přesvědčte se sami skrze odkazy v tomto textu. Ceny vás jistě překvapí. A to velmi příjemně.

Vypadat krásně v každém věku nebylo nikdy tak snadné jako dnes. Stačí si jen vybrat tu správnou a ryze českou značku Vitco. Která na rozdíl od těch „světových“ ženské duši opravdu rozumí.

 

--- ---