Ledová sprcha: Cenovka za krásu Lucie Vondráčkové

Když jde o to, vypadat mladistvě a skvěle, celebrity nehledí na nějakou tu korunu, euro či dolar. Roční náklady na péči o krásu světových hvězd často odpovídají ceně luxusního domu s bazénem. A co naše oblíbená Lucie Vondráčková – má to taky tak? Její svěží vzhled a nevyčerpatelná energie nás přiměly zjistit, kolik peněz za krásu skutečně dává. Na korunu přesně. A skoro nás to porazilo.

Její krása fascinuje – a inspiruje

Lucie je nestárnoucí ikona. Od svých hudebních a filmových začátků zůstává se prakticky nezměnila. Svůdný a šibalský úsměv, jiskra v očích a mladistvá tvář fascinují tisíce Lucčiných fanoušků a skrytých obdivovatelů. Včetně žen.

Jedno je jisté, plastické operace a podobné rizikové zásahy v tom rozhodně nejsou. Lucie se nikdy netajila obavami z těchto praktik. Není divu – každý se může jen na pár kliknutí myší přesvědčit, jakou paseku způsobily plastiky na tvářích jejích kolegyň, jako např. Nicole Kidmanové nebo Meg Ryanové. (Googlete na vlastní nebezpečí.)

Jedna polička v koupelně stačí

Podle zdroje z jejího okolí se Lucie o své tělo i mysl pečlivě stará: zdravě jí, pravidelně se hýbe a co to jde, vyhýbá se stresu. Její cesta k dokonale upraveným, silným vlasům, nehtům a pleti však nevede přes nákupy předražených kosmetických produktů. Naopak, Lucie je sympaticky, až „nehvězdně“ skromná.

Vše, co potřebuje, se vejde na jednu poličku v koupelně. Jaké poklady tam najdeme?

Tahle dvojka kosmetických šampionů nesmí chybět v žádné koupelně

První na seznamu je anti-aging šampon VitcoHair známý pro své okamžité účinky na kvalitu a sílu vlasů. Rozdíl pozná každá žena, které záleží na přirozené kráse (a už brzy možná i vy), už po prvním umytí.

Aby byla péče o vlasy dokonalá, účinky šamponu doplňuje kondicionér VitcoHair, který Lucie používá pro dokonalou péči o své vlasy od kořínků po konečky.

Nicméně péčí o vlasy cesta ke kráse teprve začíná…

První princip svádění: Neodolatelné kouzlo vůně

Není tajemstvím, že vůně je klíčem k srdci ženy, a klíčem k okouzlení mužů (i když by vám to do očí možná nikdy nepřiznali). Lucie, a nejen ona, to velice dobře ví. Flakon s parfémem Vitco Perfect, kterého je oficiální tváří a ambasadorkou, jsme v její koupelně objevili hned v několika exemplářích. To aby se nikdy nestalo, že vyrazí na natáčení, do studia nebo mezi lidi bez své dnes už ikonické vůně.

Parfém jsme v redakci samozřejmě vyzkoušely. Dostal nás vyváženou kombinaci svěže ovocných, jemně květinových a hlubokých mošusových tónů. Přesně takto voní smyslnost.

(Mimochodem, Lucii v září vyjde CD Letokruhy, jehož součástí bude vzorek parfému Vitco Perfect. Vydržíte čekat tak dlouho? Přiznáváme: my jsme to nevydržely.)

A tady je cenovka – slabší povahy ať radši nečtou dál

Jestli očekáváte, že cena za takovou péči o krásu dosahuje desetitisíců, tak…

… jste vedle. Lucie je sice slavná zpěvačka a herečka, ale v tomhle je jako my: ví, že za kvalitní výrobky není vůbec nutné platit nemravně vysoké ceny. A to i když se (jako Lucie) rozmazlíte všemi třemi kosmetickými produkty najednou.

Při výpočtu ceny, kterou Lucka za krásu platí, jsme vzali vždy výhodné balení produktů Vitco. Cena za anti-aging šampon, kondicionér a parfém značky Vitco je totiž neuvěřitelných 3 862 Kč. Nikde nejsou žádné háčky, jde o konečnou cenu – objednávky nad 500 Kč mají dopravu zdarma.

A je přitom jedno, jestli si vyberete jeden, dva nebo všechny tři produkty – rozmazlování není nikdy dost, takže dopravu hradí přímo e-shop.

Ať to sviští, my už objednáno máme. Pokud jste se i vy rozhodla vyzkoušet vlasovou kosmetiku a/nebo parfém značky Vitco, gratulujeme. A nejen proto, že se o svou krásu, dobrý pocit a sebevědomí staráte stejně jako hvězda první kategorie na nebi české popmusic – už brzy totiž možná objevíte účinky hvězdné, ryze české kosmetiky beze stopy „chemie“.

Tak ať vaše krása naplno září a okouzluje. Hezké léto!