Parfém Lucie Vondráčkové. Užijte si ho i vy

Hledáte, jaký parfém používá Lucie Vondráčková? Tak už nehledejte, protože jste ho našla.

Udělejte radost sobě nebo své milované krásnou smyslnou vůní.

Lucie Vondráčková se proslavila nejen svým hlasem a hereckým uměním, ale taky svým charismatem a osobitým stylem. A právě to se odráží i v její oblíbené vůni. Nebudeme to napínat, Lucie už řadu let používá exklusivní parfém Vitco Perfect, který ji natolik zaujal, že se dokonce stala jeho ambasadorkou! Jak vlastně voní?

Parfém Lucie Vondráčkové Vitco Perfect má nádhernou ovocně-květinovou vůni, která podtrhuje přirozenou ženskou krásu a odemyká cestu k mužským srdcím. Osvěžujícím tónům ovoce a nadčasovému aroma květin se zkrátka jen těžko odolává, takže není divu, že se parfém stal absolutní bestsellerem mezi zpěvaččínými fanoušky, ale i u ostatních žen. A co víc?

Příznivce přírodních produktů potěší, že parfém Lucie Vondráčkové obsahuje až 20 % čistě přírodních složek.

Exklusivní vůně nyní za exklusivní cenu!

Teď, když už víte, jaký parfém používá Lucie Vondráčková, máte skvělou příležitost stát se i vy majitelkou vůně, která stále mladistvou zpěvačku a herečku provází na její životních cestách. Nasajte vůni Lucčina světa a poznejte, jaké to je být dokonalá. Být Perfect.

Na Vitco.cz pro vás nyní máme za akční cenu parfém Vitco Perfect 50 ml v krásném skleněném flakonku, k němuž navíc dostanete jako bonus luxusní bonboniéru. Pokud sem zavítal i nějaký muž, který chce své milované vykouzlit na tváři úsměv originálním dárkem, veřte, že z této kombinace bude nadšená.

Chcete vyzkoušet taky další produkty Vitco, které používá Lucie Vondráčková? Parfém Vitco Perfect najdete i v našem Dárkovém balení pro perfektní ženu. Kromě Parfému Lucie Vondráčkové obsahuje stylové dřevěné balení ještě vyživující šampón, kondicionér a kapsle pro krásné a zdravé vlasy.

Prohlédnout nabídku Vitco.cz