Šampon, který myje i léčí

O našem šamponu VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring, For Achieving jste už asi slyšeli. My Vám ho dnes více přiblížíme. Na českém trhu narazíte na stovky nejrůznějších druhů a značek šamponů na vlasy. Některé se dělí podle vůně, jiné podle typu vlasů – normální, mastné, jemné, suché, jiné podle užití na barvené vlasy, na namáhané vlasy, proti lupům atd.

VitcoHair Shampoo Anti-Aging Restructuring, For Achieving

My jsme se snažili o vytvoření univerzálního šamponu na vlasy, který pokryje všechny požadavky českých žen, a navíc se vyrovná profesionálním přípravkům, které naleznete v kadeřnictvích. Šampon naší značky je unikátní svým složením – obsahuje totiž:

  • arganový olej, který hloubkově hydratuje vlasy a vyživuje vlasové kořínky
  • kofein, který je přírodním stimulantem růstu vlasů
  • kyselinu pantothenovou, která snižuje lámavost vlasů, a navíc pomáhá i při udržení zdravé pokožky a nehtů
  • rovisome biotin, který je kombinací vitaminů H, F, E a B5
  • hydrolyzovaný keratin napomáhá odstranění elektrizace vlasů.

Dále ale obsahuje i další látky, jako je například keratix, capixyl nebo SpecPed Lash LD.

A co vlastně šampon umí?

Za profesionálních podmínek, ale zároveň šetrnou cestou, jsme vytvořili šampon, který se vypořádá se suchými vlasy tím, že je dostatečně hydratuje. Máte pocit, že jsou Vaše vlasy řídké? I s tím si poradí, umí totiž zvýšit hustotu vlasů. Šetrným užíváním můžete dokonce docílit zabránění vypadávání nebo lámání vlasů. Šampon dokáže napravit poničený ochranný obal vlasu, a dokonce umí i eliminovat další ničení. Vlasy budou chráněny před předčasným stárnutím a vlasová vlákna budou pružnější a vlasy lesklejší. Pokud budete dostatečně masírovat vlasovou pokožku tímto šamponem, bude více prokrvená a vyčištěná.  I vlasy mohou omládnout o několik let, pokud o ně správně pečujete.