Vyvoněná závislost: Na čem ujíždí Lucie Vondráčková

K Lucii Vondráčkové, stálici na nebi české pop-music, byly sudičky štědré. Kromě krásného hlasu a dávky talentu, která by bohatě vystačila dalším pěti zpěvačkám, ji obdařily i sexy postavou, krásnými dětmi a zástupy věrných fanoušků.

Těm vyrazila dech zpráva, že Lucie se posledních pár týdnů potýká se závislostí. V tomto článku odtajníme celou pravdu.

Vitco Perfect - Exklusivní parfém pro jedinečné ženy, 50 ml

Není to tak dávno, co média na Lucii pořádala doslova bulvární hon (a který vlastně dodnes nepřestal). Divili byste se, kdyby Lucie sáhla po prostředcích, které zlepšují náladu?

Ale nebojte se, fanoušci a fanynky, Lucie je stále tou silnou, sebevědomou, nezávislou ženou, jak ji máme rádi. A s tím žádná droga nejde dohromady.

Luciina nová závislost je… závislost na vůni.

Čtete dobře. A dost možná to znáte sama: po letech zkoušení různých parfémů konečně objevíte ten pravý. Který k vám prostě pasuje. Stačí jediné přivonění a cítíte se takovou, jaká jste vždycky chtěla být: smyslnou a nepřehlédnutelnou ŽENOU.

Pak – a jen pak – stačí málo, abyste se i v očích druhých proměnila v atraktivní bohyni, která životními překážkami doslova protančí a přitom ani na chviličku neodloží svůdný úsměv.

Srdce Lucie Vondráčkové si získal nevšední parfém Vitco Perfect. (Možná ani vám neuniklo, že Lucie se nedávno stala se novou tváří tohoto parfému.)

Nemohly jsme jinak než vyzkoušet ho na vlastní kůži: tělem parfému jsou smyslné ovocné a mošusové tóny, které se rafinovaně proplétají s celou paletou klasických květinových vůní. Tato nevšední kombinace dodává parfému jeho typickou jedinečnost.

Možná si říkáte, že Vitco Perfect bude nákladná záležitost. Omyl! (Schválně si jeho cenu zkontrolujte sama.)  A že jste to vy, přidáváme tip pro ty akčnější z vás: když jsme se naposledy dívaly, firma Vitco navíc nabízela k objednávkám dopravu zdarma.

Pokud chcete i vy vystoupit z davu a cítit se jako silná, jedinečná a smyslná žena, vyzkoušejte parfém Vitco Perfect. A pak sama rozhodněte, jestli by nová „závislost“ Lucie Vondráčkové slušela i vám.