Tipy v oblasti problematiky vlasů

Mnoho z Vás se na nás obrací ohledně problematiky vlasů, ať už kvůli jejich kondici, nebo protože například toužíte po delších vlasech. Otázka toho jak dosáhnout krásných, dlouhých a především zdravých vlasů spočívá v mnoha věcech. Proto jsme si pro Vás připravili článek, který pevně doufáme odpoví na všechny Vaše otázky.

Informace jsme shrnuli do 8. podle nás nejdůležitějších bodů.

  1. Vyvážená strava

Ano, vše začíná samozřejmě u toho, co do svého těla dáváme. Aby Vám vlasy rostly, aby byly vyživené a dobře vypadaly, je důležité je správně zásobovat zevnitř. Důležité vitaminy a minerály ne jen pro Vaše vlasy nechybějí ani v našich kapslích.

  1. Masáže pokožky hlavy

Takovéto masáže pomáhají stimulovat cirkulaci krve, která podporuje růst vlasů.

  1. Vyhýbejte se častému mytí

Nejen že časté mytí vlasy i pokožku hlavy vysušuje, ale zbavuje vlasy jejich přirozených olejů které jsou pro jejich výživu velmi důležité. Přílišné mytí vlasů může také způsobovat svědění pokožky, které dále může vést k vypadávání vlasů.

  1. Používejte kondicionér

Kondicionér udržuje Vaše vlasy hebké, také pomáhá při rozčesávání a vlasy se tolik necuchají. Právě při česání mnoha lidem vypadávají vlasy nejvíce, proto je žádoucí už při mytí myslet na to, aby se vlasy necuchaly.

  1. Vyhýbejte se barvení vlasů

Barvy na vlasy vlasy velmi zatěžují a vysušují je. Místo barev na chemické bázy vyzkoušejte barvy přírodní, dnes už velmi rozšířené a dostupné.

  1. Suplementace

Některé látky které Vaše vlasy potřebují se těžko získávají ve stravě. Nejjednodušším způsobem jak doplnit tyto látky je správná suplementace. Naše kapsle jsou na tyto látky bohaté, jsou 100% přírodní a pomohly už mnoha lidem při cestě za jejich vysněnými vlasy.

  1. Chraňte své vlasy

Abyste se vyhli zbytečnému ničení vlasů, snažte se vyhýbat žehlení, nastavte si fén na nižší teplotu nebo je nechte uschnout přirozeně. Vysoké teploty vlasy vysušují a způsobují jejich lámání a vypadávání.

  1. Nečešte si vlasy, pokud jsou ještě mokré

Když jsou naše vlasy mokré, jsou nejvíce náchylné na lámání a vypadávání. Než si vlasy začnete česat, nechte je uschnout. Pokud máte vlasy po umytí hodně zacuchané, doporučujeme si je učesat před umytím a použít kondicionér.

 

Našim cílem je, abyste dosáhli zdravých a krásných vlasů. Naše kapsle již pomohli mnohým z Vás, vracíte se k nám a užíváte náš produkt pravidelně. Není divu, že mají naše kapsle tak pozitivní ohlasy - obsahuje opravdu jen to, co Vaše vlasy potřebují. Vyzkoušejte je také, a nebudete litovat.