Šok: Tajemství krásné Alice Bendové odhaleno

Populární herečka a v poslední době taky hvězda Instagramu Alice Bendová neměla o nápadníky nikdy nouzi. Rošťácký úsměv, krásná pleť, zdravé vlasy… Odhalili jsme, co stojí za jejím dokonalým vzhledem.

Alice Bendová

Pojďme si to říct na rovinu. Alice je česká sexbomba a vždycky byla. Divíte se? Svůdný úsměv, bujné kadeře, takřka dokonalé tělesné míry. Jejich předností si všimli nejen její partneři, ale taky filmoví a seriáloví režiséři. Jak to dělá, že je pořád tak ve formě?

První tajemství – moře

Nejspíš jste nevěděli, že Alice tráví se svou rodinou spoustu času u moře. V posledních letech si oblíbila Kanárské ostrovy, kde nasává energii a jde to na ní vidět. Kromě životního elánu se slunečné podnebí podepisuje i na její kůži, která je hezky opálená.

Hodně toho o sobě a o svých plánech prozrazuje na Instagramu… Tenerife ji dokonce tak nadchlo, že se zde zdržuje déle než jenom na dovolenou. Sehnala dokonce několik bytů, které zútulnila a pronajímá je českým, ale taky zahraničním turistům.

Ale to není všechno, co jí tak prospívá…

Druhé tajemství – pohyb

Jako herečka o sebe musela vždycky pečovat a hlídat si jídelníček i přebytečná kila. Nevyhla se cvičení, protože televizní kamera neodpustí ani pár deka navíc. V poslední době se ale nemusí mordovat ve fitku, zvolila totiž o dost příjemnější strategii.

Kdo Alici sleduje, ví, že žije hodně aktivně. Chodí s rodinou na túry, jezdí na kole, plave a taky chodí běhat… Jak na sebe práskla, běhání ji sice moc nebaví, ale nedá se nic dělat. Krásná postava se sama neudělá! A běh je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak zhubnout a ještě vyrýsovat postavu.

Takže energii si dobíjí pobytem u moře, postavu formuje fyzickou aktivitou… A jaktože má vždycky tam perfektní vlasy a pleť?

Bendova na sirku

Třetí tajemství nalezeno v koupelně

Od důvěrných zdrojů z hereččina okolí jsme zjistili, že se o sebe excelentně stará. Ale jestli si teď představujete hromadu šamponů, kondicionérů, pleťových krémů a dalších přípravků, tak to se mýlíte. Alice totiž ví, že důležitá je kvalita, nikoliv kvantita.

Jedním z pomocníků, na které nedá dopustit, je šampon na vlasy Vitco Hair. Stačí prý jediné umytí a vlasy jsou pak jako znovuzrozené. Tento anti-aging šampon se skládá z čistě přírodních složek, na běžné šampóny z drogérie plné chemie zapomeňte. 

Dále používá taky kondicionér ze stejné řady Vitco Hair, který vlasy vyživuje už od kořínků a dodává jim pevnost a lesk. Už vám docvaklo, proč Alice vypadá ve filmech, seriálech i pod palbou paparazzi vždy tak skvěle?

Kromě šamponu a kondicionéru je dlouhodobě spokojená ještě s kapslemi VitcoHair pro dokonalé vlasy, nehty a pleť. Tento čistě přírodní přípravek zrychluje růst vlasů, zvyšuje jejich kvalitu a působí jako prevence před vypadáváním. Díky silné koncentraci vitamínů a minerálů má blahodárné účinky také na pleť, kterou vyhlazuje a celkově omlazuje. 

Zkuste zázračný mix Alice Bendové!

Všechna 3 tajemství už znáte, tak pojďte do toho. Jet k moři není problém, ne? Nabídek last minute za super ceny i do exotických destinací je mraky. Chodit běhat, jezdit na kole nebo chodit s rodinou na túry dokonce nic nestojí. 

A za výhodný balíček od Alicí doporučované kosmetiky Vitco (šampon, kondicionér, kapsle) teď dáte v akci jenom 1849 Kč! Ale pokud byste chtěli nejdřív vyzkoušet jenom jednu věc, která stojí za krásou Alice Bendové, měl by to být rozhodně šampón na vlasy Vitco Hair za pouhých 729 Kč. To je absolutní základ. A nebo…

Tajný TIP Alice na závěr! Hlavně nezapomenout na parfém. Přestože má bohaté zkušenosti s luxusními parfémy světových značek za několik tisíc korun, netají se tím, že dává přednost Vitco Perfect za „pouhých“ 1350 Kč. Alici prý ovocně-květinová vůně dodává zdravé sebevědomí a muže přitahuje jako nápoj lásky. Tak to taky zkuste!