Jak se připravuje na jaro zpěvačka Lucie Vondráčková?

Jaro je v plném proudu. Jste připraveni? Jak se na jaro připravuje oblíbená a talentovaná zpěvačka, herečka a máma dvou dětí Lucie Vondráčková? Dnes Vám to povíme!

Parfém nesmí chybět

Nejen Lucie Vondráčková, ale i tisíce z Vás si zamilovali smyslný parfém Vitco Perfect. Jedinečná kombinace jemných květin, svěžího ovoce a elegantního mošusu je skvělým doplňkem pro každou ženu. Parfém projasní nejen Vaši mysl, ale i slunné jarní dny. Jarní dny jsou dny plné radosti, a kde je radost, nechybí ani parfém Vitco Perfect.

Lucie Vondráčková se velice ráda směje, a pokud je pravda, že smích prodlužuje život, je Lucka nejspíše nesmrtelná. Dopřejte si smích plnými doušky každý den i Vy, a pociťte radost ze života všemi smysly – i těmi čichovými.

Svěží dny si žádají svěží vlasy

Jarní příroda na svěžesti nešetří – vše se zelená, vše kvete a voní. Dopřejte dávku svěžesti i Vy svým vlasům. Své vlasy svěřila do péče VitcoHair i Lucie Vondráčková. Šampon a kondicionér VitcoHair jsou dokonalými parťáky, kteří Vás nikdy nenechají ve štychu. Vlasům dodají lesk, objem a sladce ovocně-květinově voní.

Zpěvačka Lucie Vondráčková nám psala, že nedávno potkala jednoho vlasového experta. Řekl jí „Nevím, co na vlasy používáte, ale jsou skutečně zdravé – takže v tom pokračujte!“ Lucie nedá na vlasové přípravky VitcoHair dopustit, a zvláště teď na jaře, kdy může změna počasí způsobit nadměrné řídnutí či vypadávání vlasů, nedává produkty VitcoHair z ruky. Šampon totiž stimuluje vlasové kořínky a podporuje růst nových vlasů.

Lucie Vondráčková potřebuje mít vždy perfektní vlasy, už jen díky své profesi známé herečky a zpěvačky. Své vlasy tedy svěřila do té nejlepší péče – svěřila se do péče české vlasové kosmetiky VitcoHair.

Perfektní styling

Jarní vítr ve vlasech? Designový kartáč VitcoHair dá Váš vlasový styling do pořádku. K našim produktům jej přidáváme jako dárek zdarma. Větrem rozcuchané vlasy mohou nás ženy někdy pěkně potrápit – kondicionér VitcoHair vlasy vyhlazuje a vlasy se po jeho použití lépe rozčesávají.

Podle průzkumů je jaro nejoblíbenějším ročním obdobím. Není se čemu divit, po dlouhé zimě se každý těší na teplé počasí, denní světlo a procházky. I přes svou oblíbenost však nese jaro spoustu nástrah – od alergií přes jarní únavu až po nadměrné vypadávání vlasů, které s sebou změna počasí nese a které může spoustu žen potrápit. Proto je důležité se na přicházející jaro připravit a nenechat se ničím zaskočit.

Všechny zmíněné produkty zakoupíte na oblíbeném e-shopu Lucie Vondráčkové – www.Vitco.cz

Lucie Vondráčková s balením VitcoHair