Jak působí vnější vlivy a moderní doba na náš organismus?

Dnešní produkty, ať už jsou živočišné či zemědělské již delší dobu neobsahují zdaleka tolik živin, jako tomu bylo u našich předků. To vše je následkem umělých zplodin chemického průmyslu a zásahu člověka do přírody obecně. Vlivem lidské síly se půda stala méně úrodnou a obsahuje méně živin než dříve. Rostliny z ní tedy nemohou čerpat vše to, co ke svému vývinu potřebují.

Člověku tedy nezbývá než doplnit chybějící živiny pomocí bylinných přípravků a vitaminových doplňků. Vždy je dobré si vybrat přípravek na přírodní bázi a bez chemických či konzervačních látek. Tyto látky, pokud jsou v přípravku obsažené, mohou v konečném důsledku organismus spíše poškodit než mu navrátit, co mu chybí.

Právě z tohoto důvodu vznikl na trhu nový produkt s názvem VitcoHerbal, který je vyroben pouze z takových složek, aby pomohl usměrnit náš každodenní stres a moderní aktivní životní styl a dodat tělu chybějící látky. Sirup obsahuje extrakt z kopřivy dvoudomé, sladkovodní řasy chlorelly a kyseliny citronové. Žádné jiné přidané látky.

Proč je chlorella pro organismus tak přínosná?

Hlavním důvodem, proč je chlorella tak oblíbená, je, že tělu dodává potřebné množství energie, detoxikuje organismus a podporuje spalování tuků. Dnešní moderní doba nás tlačí zvládat za jeden den či týden několikanásobně více věcí, než v minulosti a tím se organismus zatěžuje čím dál více. Je tedy třeba mu napomáhat, aby potřebnou energii měl z čeho čerpat. Přísun energie z chlorelly či jiného zdroje napomáhá regeneraci a obnově buněk. Buňky se díky jejímu obsahu tzv. CGF, což znamená chlorella growth factor, obnovují velmi rychle. Tento faktor podpoří metabolismus a je tedy možné tímto způsobem napomoci hubnutí. Díky dlouhodobě rychlé regeneraci buněk se také dostaví mladší vzhled.

Samozřejmě nic nejde jen tak bez pomoci a proto je doporučeno tento doplněk stravy kombinovat se zdravým životním stylem a hlavně pestrou a zdravou stravou.

Jak je to s kopřivou a proč je pro organismus tak výborná?

Listy kopřivy dvoudomé (nejlépe mladé) obsahují chlorofyl, minerální látky jako je např. hořčík, karotenoidy, flavonoidy a organické kyseliny. Dále sacharidy, vitamíny B2, B6, C, aminokyseliny, glukoniny, kyseliny mravenčí, octovou, křemičitou mnohé další látky.

Jak je známo, glukoniny snižují hladinu krevního cukru, kterého v dnešních potravinách najdeme až přespříliš mnoho. Cukr obsahují i ty potraviny, u kterých to na první pohled absolutně nevypadá. Pro organismus je příjem takových potravin velkou zátěží, ale dokud se neobjeví první problémy, po desítky let si toho nemusíme všimnout. Naši předkové přijímali velmi malé množství cukru oproti tomu, čemu je lidský organismus vystaven v moderní době. Hladina libida cukru se po generace neustále zvyšuje. Proto je ve společnosti čím dál více lidí postižených diebetem a dalšími nemocemi, které s cukrem zdánlivě ani nemusejí souviset.

Ještě pořád jste toho názoru, že není třeba tělu dodávat další vitamíny? Doporučujeme sirup vyzkoušet a změnu na sobě poznáte ihned. Přejeme, ať se Vaše tělo cítí zdravě a svěže po celý život. Váš tým VitcoHerbal